Selcuk Tektas Ve Ailesi - Selçuk tektaş hakkında kaleme aldığımız kısa bilgilendirme paragrafını okuduysanız ve selçuk tektaş hakkında daha fazla bilgi öğrenmek isterseniz yazımızın devamını okumaya sizleri davet edelim.

Selcuk Tektas Ve Ailesi - Selçuk tektaş hakkında kaleme aldığımız kısa bilgilendirme paragrafını okuduysanız ve selçuk tektaş hakkında daha fazla bilgi öğrenmek isterseniz yazımızın devamını okumaya sizleri davet edelim.. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden selçuk tektaş için, teşvikiye camii'nde cenaze namazı kılındı. Alişan'a ve ailesine de başta başkan erdoğan olmak üzere ünlülerden de taziye mesajları geldi. Görüşmede, selçuk tektaş'a allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu. Tek elden gelen dua etmek. Yoğun bakıma alınan ve entübe edilen tektaş alişan acılı haberi sosyal medya hesabından duyururken, ailesi cenazeyi sabah saatlerinde teslim aldı.

Alişan ve ailesi için gerçekten çok zor. Tektaş'ın naaşının üzerine fenerbahçe bayrağı konuldu. Alişan, kardeşinin naaşının yanından ayrılmadı. Selçuk tektaş hakkında kaleme aldığımız kısa bilgilendirme paragrafını okuduysanız ve selçuk tektaş hakkında daha fazla bilgi öğrenmek isterseniz yazımızın devamını okumaya sizleri davet edelim. Alişan'a ve ailesine de başta başkan erdoğan olmak üzere ünlülerden de taziye mesajları geldi.

Ma Eavdivatiim
Ma Eavdivatiim from img.piri.net
Görüşmede, selçuk tektaş'a allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu. Alişan'a ve ailesine de başta başkan erdoğan olmak üzere ünlülerden de taziye mesajları geldi. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden selçuk tektaş için, teşvikiye camii'nde cenaze namazı kılındı. Selçuk tektaş'ın tabutu omuzlar üzerinde camiye getirildi. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi bir an olsun yalnız bırakmıyordu. Tektaş'ın eşi merve tektaş cenazede ayakta durmakta görüşmede, selçuk tektaş'a allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu. Alişan, tabut başında gözyaşlarına boğuldu.

Dualarını tektaş ailesinden eksik etmeyen milyonlar alişan'ın kardeşi selçuk tektaş kiminle evli?

Alişan, tabut başında gözyaşlarına boğuldu. Selçuk tektaş son durum nedir? Tektaş'ın naaşının üzerine fenerbahçe bayrağı konuldu. Tektaş'ın eşi merve tektaş ayakta durmakta güçlük çekti. Selçuk tektaş'ın tabutu omuzlar üzerinde camiye getirildi. Ünlü şarkıcı, eliz ile burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. Şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Alişan ve ailesi için gerçekten çok zor. Hastanede kendisine yapılan bütün müdahalelere rağmen tektaş hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı erdoğan'dan baş sağlığı mesajı. Virüse karşı herkesi aşı olmaya. Alişan cenazeye dair detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Acılı haberi alan aile hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

Cenazenin detaylarını alişan, instagram sayfasında paylaştı: Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Selçuk tektaş'a son olarak yengesi buse varol hastane bahçesinden seslenmişti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Alişan ve ailesinin umutla iyi haberler beklediği selçuk tektaş'tan acı haber geldi.

Selcuk Tektas Kimdir Alisan In Kardesinden Uzucu Haber Yeni Safak
Selcuk Tektas Kimdir Alisan In Kardesinden Uzucu Haber Yeni Safak from img.piri.net
Entübe edilen tektaş, maslak'ta özel bir hastanede yatıyordu. Görüşmede, selçuk tektaş'a allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu. Alişan, geçtiğimiz aylarda kardeşi selçuk tektaş'ın doğum günü için duygusal bir mesaj yayınlamıştı. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, ünlü ismin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Peki, selçuk tektaş kimdir kaç yaşındaydı? Erbil paylaşımında allah ailesine, eşine sabır versin. Selçuk tektaş'a son olarak yengesi buse varol hastane bahçesinden seslenmişti. Alişan, tabut başında gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi 41 yaşındaki selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcı, eliz ile burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. 41 yaşında hayatını kaybeden tektaş, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şikel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın ölüm haberini şovmen mehmet ali erbil sosyal medya hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı erdoğan'dan baş sağlığı mesajı. Alişan'ın eşi buse varol tam kapının önünde bekliyoruz ve bizi meşhur müzikçi, dün eşi buse varol ve anası suzan tektaş'la beraber hastanedeydi. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Acılı haberi alan aile hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Entübe edilen tektaş, maslak'ta özel bir hastanede yatıyordu. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Tektaş'ın eşi merve tektaş ayakta durmakta güçlük çekti. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Tektaş'ın naaşının üzerine fenerbahçe bayrağı konuldu.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, sanatçı alişan ile telefonda görüşerek kardeşi selçuk tektaş'ın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Selçuk tektaş'ın tabutu omuzlar üzerinde camiye getirildi. Peki, selçuk tektaş kimdir kaç yaşındaydı? Buradan çıkaracağız en güzel konu bir an önce aşı olun.

Alisan Kardesi Selcuk Tektas Icin Dua Istedi Son Durumunu Acikladi
Alisan Kardesi Selcuk Tektas Icin Dua Istedi Son Durumunu Acikladi from iaahbr.tmgrup.com.tr
Ünlü şarkıcı, eliz ile burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. Entübe edilen tektaş, maslak'ta özel bir hastanede yatıyordu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın ölüm haberini şovmen mehmet ali erbil sosyal medya hesabından duyurdu. Dualarını tektaş ailesinden eksik etmeyen milyonlar alişan'ın kardeşi selçuk tektaş kiminle evli? Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Ali̇şan gözyaşlarini tutamadi selçuk tektaş'ın tabutu. Tektaş'ın vefatından bir süre önce durumunda iyileşme olması ailesini ve doktorlarını umutlandırırken, tektaş'ın kısa süre sonra yeniden kötüleştiği belirtildi.

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Virüse karşı herkesi aşı olmaya. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Acılı haberi alan aile hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından teşvikiye camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Erbil paylaşımında allah ailesine, eşine sabır versin. Selçuk tektaş'a son olarak yengesi buse varol hastane bahçesinden seslenmişti. Tektaş'ın eşi merve tektaş cenazede ayakta durmakta görüşmede, selçuk tektaş'a allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu. Ailesi bir an olsun yalnız bırakmıyordu. Görüşmede, selçuk tektaş'a allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, ünlü ismin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Tektaş'ın vefatından bir süre önce durumunda iyileşme olması ailesini ve doktorlarını umutlandırırken, tektaş'ın kısa süre sonra yeniden kötüleştiği belirtildi. Ali̇şan gözyaşlarini tutamadi selçuk tektaş'ın tabutu. Selçuk tektaş'ın yakınları hastaneye akın ederken acılı ailesi ve sevenleri hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

Alişan hafif belirtiler göstererek hastalığı atlatırken kardeşi selçuk tektaş yoğun bakıma kaldırıldı selcuk tektas. Cenaze törenine selçuk tektaş'ın ailesi, sevenleri ve yakınlarının yanı sıra çağla şikel, bülent serttaş, burhan çaçan gibi sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama